Radyo A’da iki ödül coşkusu daha

Türkiye Gazeteciler Federasyonunun düzenlediği “Genç Gazeteciler” yarışmasında Radyo A programcıları Turgut Onarır ve Güneş Doğuş Özer birincilik ve üçüncülük kazandı.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu 4. Ülke Programı kapsamında yürütülen, “Üreme Sağlığı” alt programı içinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile birlikte düzenlenen yarışmada genç gazeteciler “Gençler Cinselliğe Hazırlıksız Yakalanıyor” konusunda basın, radyo ve televizyon için ürettikleri çalışmalarıyla yarıştılar. Yarışmada; radyo dalında Anadolu Üniversitesi Radyosu 101.7  RADYO A’da program yapan Turgut Onarır “Bir Leylek Hikayesi” adlı programla birinci olurken, yine Radyo A programcılarından Güneş Doğuş Özer tarafından hazırlanan “Büyüdük Artık” programı üçüncü oldu.

İki ödül çoşkusu birden yaşıyor olmanın mutluluğunu tüm dinleyicilerimizle paylaşıyoruz.

Kategori: Basında Radyo A, Haber